Proljetni sajam „Domaće je najbolje“ u Makarskoj od 25. travnja do 1. svibnja

Planom razvoja kulturnog turizma Grada Makarske ukazano je na problem nedostatka kvalitetnih prezentacijskih i promotivnih programa tradicionalnih, hrvatskih, autohtonih, umjetničkih i obrtničkih proizvoda te općenito ovakvih sadržaja i uopće dostupnosti, plasmana i promocije istih. Shodno navedenom već neko vrijeme postoji potreba za promocijom ne samo hrvatskih autohtonih proizvoda, već i radova hrvatskih umjetnika.
S ciljem poticanja proizvodnih djelatnosti, promocije autohtonih, tradicionalnih proizvoda, rukotvorina i ostalog kulturnog i tradicionalnog sadržaja te razvoja gospodarstva Grad Makarska u suradnji s Turističkom zajednicom Grada i Udruženjem obrtnika organizira Proljetni sajam autohtonih proizvoda.
Sajam će, između ostalog u vrijeme predsezone osigurati adekvatnu turističku i kulturnu ponudu te na taj način pridonijeti kvalitetnoj promociji hrvatskog gospodarstva te kulture života i rada.
Proljetni sajam održat će se 25. travnja 2016. do 1. svibnja 2016. na Trgu 156. brigade Hrvatske vojske, Grad Makarska će osigurati prostor za izlaganje i prodaju, a Turistička zajednica grada Makarske programski sadržaj. Kotizacija za sudjelovanje iznosi 500,00 kuna. Radno vrijeme sajma je od 9 do 21 sat.
Grad Makarska na temelju navedenog uputio je Poziv za iskazivanje interesa svim zainteresiranim izlagačima.

BROJ IZLAGAČA JE OGRANIČEN, PRIJAVE ĆE SE ZAPRIMATI PREMA VREMENU (dan, sat) DOSTAVE POTPUNE DOKUMENTACIJE

POZIV ZA ISKAZIVANJE INTERESA ZA SUDJELOVANJE NA
PROLJETNOM SAJMU
„Domaće je najbolje“
Grad Makarska poziva sve zainteresirane pravne i fizičke osobe da iskažu interes za sudjelovanjem na PROLJETNOM SAJMU „Domaće je najbolje“u Makarskoj, koji će se održati od 25. travnja 2016. do 1. svibnja 2016. na Trgu 156. brigade Hrvatske vojske.
Svrha sajma je poticanje proizvodnih djelatnosti, promocija autohtonih, tradicionalnih proizvoda, rukotvorina i ostalog kulturnog i tradicionalnog sadržaja te razvoj gospodarstva grada Makarske.
Grad Makarska osigurava promotivno-prodajni prostor, programski sadržaj i medijsku promociju. Radno vrijeme sajma je od 9 sati do 21.
Prijava:
Svi zainteresirani proizvođači, udruge, lokalni umjetnici i ostali zainteresirani svoje sudjelovanje na sajmu trebaju prijaviti putem ispunjene prijavnice od ponedjeljka 4. travnja 2016. do petka 15. travnja 2016., i to:
-elektronskim putem na e-mail adresu: projekti@makarska.hr,
-poštom ili osobno na adresu: Grad Makarska, Obala kralja Tomislava 1, 21300 Makarska (ured br. 7 – Pisarnica),
Pravo na sudjelovanje:
Pravo na sudjelovanje na Sajmu imaju sve fizičke i pravne osobe koje su uredno popunile i dostavile Prijavu za sudjelovanje i dokaz o registriranoj djelatnosti (izvod iz sudskog registra, izvod iz obrtnog registra, izvod iz upisnika obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, izvod iz registra udruga i slično).
 Kotizacija od 500,00 kuna sa PDV-om plaća se na račun Proračun Grada Makarske, kod Hrvatske poštanske bake,broj:HR4123900011824900000 (Poziv na broj:7722-OIB-5) nakon objave konačne liste izlagača, a prije početka sajma.
Svaki izlagač dužan je voditi računa o poštivanju pravnih propisa Republike Hrvatske. U slučaju kršenja pravnih propisa RH od strane izlagača, sankciju za navedene prekršaje i kaznu snosi isključivo izlagač.
Informacije: 021/608-442
                         021/608-443
Makarska, 1. travnja 2016.
Gradonačelnik,
Tonći Bilić, ing.

Prijavnicu za sudjelovanje na proljetnom sajmu „Domaće je najbolje“ možete pronaći ovdje. 

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.