Objavljeni natječaji za dodjelu stipendija redovitim studentima sa područja grada Makarske

Grad Makarska i u sljedećoj će akademskoj godini 2021./2022.  dodjeljivati stipendije redovnim studentima sa područja grada Makarske i to u 4 kategorije: uspješnim studentima, studentima koji studiraju deficitarna zanimanja, studentima iz obitelji slabijeg imovnog stanja i studentima umjetničkih sveučilišnih studija.

U akademskoj godini 2021./2022. u Proračunu Grada Makarske osigurana su sredstva za trideset i pet (35) stipendija i to: 10 stipendija uspješnim studentima,  10 stipendija studentima deficitarnih zanimanja,  10 stipendija studentima iz obitelji slabijeg imovnog stanja i 5 stipendija studentima umjetničkih sveučilišnih studija.

Visina stipendije za studente grada Makarske iznosi 1.000,00 kuna mjesečno (osim za mjesece srpanj i kolovoz).

Rok za prijave na natječaje je 15 dana od dana njegove objave na stranicama Grada Makarske: www.makarska.hr i Oglasne ploče Grada Makarske. Prijave se podnose na adresu: Grad Makarska, Upravni odjel za društvene djelatnosti, Obala kralja Tomislava br. 1, 21300 Makarska.

Cjeloviti tekstovi natječaja i obrasci za prijavu dostupni su na poveznici ispod teksta ili klikom na poveznicu https://makarska.hr/natjecaji-i-javni-pozivi

 

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.