Objavljen javni poziv za dostavu ponuda za zakup kućica i luna parka u Božićnom gradu

Grad Makarska objavljuje Javni poziv za dostavu ponuda za zakup kućica za obavljanje djelatnosti ugostiteljstva i trgovine za vrijeme Adventa u Makarskoj - BOŽIĆNI GRAD 2021. na lokacijama: Šetalište fra Jure Radića u Makarskoj - parkiralište Osejava i Trg sv. Jerolima u Velikom Brdu - park preko puta crkve, u vremenu od 27. studenog 2021. do 09. siječnja 2022.g.

Grad Makarska objavljuje i Javni poziv za dostavu ponuda za zakup javne površine za postavljanje, vođenje i održavanje luna parka, te popratne opreme za vrijeme Adventa u Makarskoj - BOŽIĆNI GRAD 2021. na lokaciji Šetalište fra Jure Radića u Makarskoj - parkiralište Osejava, u vremenu od 27. studenog 2021. do 09. siječnja 2022.g.

Rok za dostavu ponuda teče od dana objave Javnog poziva na mrežnim stranicama Grada Makarske www.makarska.hr i na oglasnoj ploči Grada, a traje do 03. studenog (srijeda) 2021. godine zaključno do 13,00 sati, bez obzira na način dostave ponude.

 

Cjeloviti tekst Javnog poziva, obrasci i grafički prikaz dostupni su na Internet stranici Grada Makarske na poveznici https://makarska.hr/natjecaji-i-javni-pozivi

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.