Grad Makarska: Objavljen javni poziv za prijavu za program sudjelovanja u javnim radovima na određeno vrijeme u trajanju 6 mjeseci

Nakon prijave za mjere poticanja zapošljavanja u sklopu programa Hrvatskog zavoda za zapošljavanje mjere "Javni radovi", program Grada Makarske je odobren te je sukladno navedenom, a u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje - Ispostava Makarska, raspisan poziv zanteresiranim osobama koje ispunjavaju uvjete za prijavu za program sudjelovanja u Javnim radovima na određeno vrijeme u trajanju 6 mjeseci u Gradu Makarskoj. Provođenje navedene mjere u cijelosti financira Hrvatski zavod za zapošljavanje.
Prijave se podnose na adresu: GRAD MAKARSKA - "JAVNI RADOVI" , Obala kralja Tomislava 1, 21 300 Makarska, osobno na pisarnicu ili putem pošte zaključno do 27. studenog 2017. godine.


Cjeloviti tekst Javnog poziva Grada Makarske za prijavu kandidata za javne radove dostupan je na poveznici makarska.hr/hr/otvoreni-natjecaji-i-pozivi/46
 

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.