Zimski karneval: U dječjoj povorci 1200 malih maškara

Iz godine u godinu makarske Male maškare dokazuju kako karnevalska tradiciju u našem gradu nema straha za budućnost, a potvrdilo se to još jednom u subotu na gradskoj rivigdje je 23. po reduZimski karneval najavilo oko1200 djece iz vrtića i škola Makarskog primorja. Vedro subotnje jutro izmamilo je u grad i brojne druge Makarane koji su, u pauzi posljednjih priprema za popodnevna događanja, došli podržati veliku dječju povorku u kojoj je sudjelovalo oko 450 djece vrtićke dobi te oko 700 učenika osnovnih škola iz Makarske i ostalih općina Makarskog primorja.

Male maškare okupirale su rivu već i prije 10 sati, a potom je šarolika kolona, u kojoj ste mogli vidjeti od snjegovića, vikinga, doktora, nogometaša, pa do dimnjačara, Maše i medvjeda, rock’n’rolla, morskih pasa i drugih bića iz jadranskih dubina, polako krenula prema Gradskoj sportskoj dvorani gdje se održavalo predstavljanje grupa te zabavni program kojeg je vodio provjereni dvojac - Dražen Kuzmanić i Toni Štulić.

O.F.

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.