Zbog odluke Stožera: Grad Makarska odgađa koncerte planirane na Kačićevu trgu

S ciljem osiguravanja svih uvjeta za uspješniju i dulju turističku sezonu te sigurnog boravka svih turista u Makarskoj, Grad Makarska je poštujući epidemiološke mjere koje su na snazi donio odluku o odgodi dijela događanja u sklopu ovogodišnjeg Makarskog kulturnog ljeta čije je održavanje planirano na Kačićevu trgu u razdoblju od 15. srpnja do 30. srpnja.

Odluka je donesena temeljem odluke nacionalnog stožera o zabrani održavanja svih javnih događaja i okupljanja na kojima je nazočno više od 100 ljudi, osim ako se ne radi isključivo o osobama s digitalnom EU potvrdom. Budući da se najavljeni koncerti na Kačićevu trgu ne mogu održati u kontroliranim uvjetima, isti se odgađaju temeljem navedene odluke a uz preporuke Stožera civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije i Stožera civilne zaštite Grada  Makarske. O novom terminu događanja javnost će biti pravovremeno obaviještena, a sva druga događanja u sklopu ovogodišnjeg Makarskog kulturnog ljeta koja se odvijaju u Ljetnom kinu, Franjevačkom samostanu i Gradskoj galeriji Antun Gojak održat će se prema planiranom rasporedu.

Ovim povodom javnosti se obratio i gradonačelnik Zoran Paunović. - Dragi sugrađani, ugostitelji i poduzetnici, upravo ulazimo u samo srce turističke sezone, do sada relativno uspješne ali i dalje neizvjesne. Poduzeli smo sve moguće mjere kako bi svima koji se bave turističkom djelatnošću, kao i gostima osigurali siguran boravak u našem gradu. Ovim putem apeliramo upravo na vas turističke djelatnike, ugostitelje i poduzetnike da se pridržavate propisanih mjera distance, nošenja maske te pravila ulaska i boravka u vašim objektima, kako ova turistička sezona ne bi završila naprasno kao i prethodna. Vjerujem da nam je svima u interesu da surađujemo i poštujemo propisane mjere i pravila da sezona bude što duža i uspješnija, naglasio je gradonačelnik.

 

POPIS DOGAĐANJA U SKLOPU MAKARSKOG KULTURNOG LJETA KOJA SE DOGAĐAJU

·         15. 7. / ČETVRTAK

 

KONCERT / GRADSKA GLAZBA MAKARSKA

21:00 SAT / KAČIĆEV TRG

 

·         16. 7. / PETAK

 

KONCERT / KLAPA KAMPANEL

21:00 SAT / KAČIĆEV TRG

 

·         18. 7. / NEDJELJA

 

KONCERT /  VOKALNA SKUPINA FOLKLORNOG ANSAMBLA „TEMPET“ I „ĐIGER BEND“

21:00 SAT / KAČIĆEV TRG

 

·         20. 7. / UTORAK

 

KONCERT / KLAPA ADRIA

21:00 SAT / KAČIĆEV TRG

 

·         23. 7. / PETAK

 

KONCERT / KLAPA SUBRENUM

21:00 SAT / KAČIĆEV TRG

 

·         27. 7. / UTORAK

 

KONCERT / KLAPA MARINETA

21:00 SAT / KAČIĆEV TRG

 

·         30. 7. / PETAK

 

KONCERT / KLAPA RIŠPET

21:00 SAT / KAČIĆEV TRG

 

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.