Zbog loše vremenske prognoze Dalmacija Wine Expo 29. i 30. travnja na Kačićevom trgu

Zbog loših vremenskih prilika najavljenih za petak 28. travnja,osmi po redu, Dalmacija Wine Expo, održat će se u subotu 29. i nedjelju 30. travnja s početkom u 18:00 sati na Kačićevom trgu.

Podsjećamo, kao domaćin Dalmacije Wine Expo-a Makarska će i ovog vikenda postati velika eno-gastronomska pozornica na kojoj će se, uz bogat glazbeni program, točiti vina poznatih vinara. Ove godine svoje proizvode posjetiteljima će predstaviti brojni izlagači kao što su Zadro, Samsara, Grmoja, Belović, Filipović, Vujnović, Iločki podrumi, Rizman, Cvit razgovora, Sapori Radix i Galinac.

U sjećanje na suosnivača, prerano preminulog, Milana Ožića Miku, događanje će imati humanitarni karakter, a dodijelit će se i šestapo redu nagrada „Milan Ožić“ za osobu godine. Do sada nagrade su primili Frane Miloš, Zlatan Plenković, Meri Šilović, Miljenko Mike Grgich i Ivica Kovačević. Nagrada se dodjeljuje osobi za izniman doprinos u oblikovanju vinske scene u Dalmaciji.

Organizatori pozivaju hotelijere i turističke agencije da svoje goste upute u staru gradsku jezgru da istinski uživaju u vinu hrani i glazbi.

PROGRAM:

Subota, 29.4.

o18 – 19 h Dj Jakir 

o19 – 20 h Anka i Boris duo

o20 – 21 h DJ Jakir

o21 – 22 h The Treblemakers

o22 – 23 h The Treblemakers

o23 – 00 h DJ Jakir 

Nedjelja, 30.4.

o18 – 19 h Murko

o19 – 20 h Folklorni ansambl Tempet

o20 – 21h Murko

o21 – 22 h Murko

o22 – 23 h Murko

o23 – 00 h Murko

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.