Završeni lokalni izbori

2.6.09.

Slavlje na zapadnom dijelu Trga Tina Ujevića


Dosadašnji gradonačelnik dr. Marko Ožić Bebek, kandidat HDZ-a, sa svojim zamjenicima prof. Ivanom Ivandom i Antom Novakom, sa 1129 glasova više, pobijedio je protukandidata Zlatka Gareljića (SDP). Tako "stara" ekipa, koja je u samo dvije godine realizirala kapitalne projekte o kojima se desetljećima razglabalo u gradu i koji su bili glavni "as" u rukavu svih dosadašnjih izbornih kampanja, ide dalje. Dr. Bebek je dao obećanje da će Makarsku nastaviti dizati na veću razinu gradske sredine, a to može jedino projektima poput fakulteta, veleučilišta, kulturnim sadržajima, hotelima s 5 zvjezdica, sportskim terenima.


-Ovo je velika pobjeda HDZ-a i mene osobno. Očigledno da ljudi nisu glasovali samo za stranku nego za projekte vjerujući da ćemo ostvariti daljnja obećanja. Jer, sve objekte koje smo obećali u dvije smo godine, dolaskom na vlast, završili. Zahvaljujem političkom suparniku što je korektno došao čestitati. Vrijeme je da zaboravimo izbore, okrenemo se poslu i budućnosti grada . Zahvaljujem svim građanima Makarske, svim biračima - kazao je gradonačelnik Bebek.


Gubitnik na prvim neposrednim izborima za gradonačelnika Zlatko Gareljić još prije 20 sati u nedjelju uvečer ispred stranačkih prostorija HDZ-a pružio je ruku slavljenicima.
- Čestitam građanima Makarske i svim članovima izbornog povjerenstva. Izborni dan je organiziran i proveden na razini razvijenih demokracija. Čestitam protukandidatu na dobrim rezultatima i pobjedi. Nije vrijeme za detaljnu analizu. Stoga samo poruka: Pamtit ćemo i čuvati podatke o tome što smo govorili, pisali i upozoravali u kampanji zbog sadašnjosti i budućnosti Makarske - izjavio je Gareljić.

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.