Zasvijetlio Božićni grad, upaljena prva adventska svijeća na Kačićevu trgu

Paljenjem lampica u Božićnom gradu i prve adventske svijeće na Kačićevu trgu započelo je adventsko vrijeme kao i tradicionalna manifestacija ,,Advent u Makarskoj – Božićni grad 2021.'' Planirani program za vikend odgođen je zbog jake kiše, no ako je vjerovati prognozi Makarani će već sutra moći bez kišobrana uživati u balgadsnkoj ponudi adventskih kućica, na klizalištu ili s najmlađima u luna parku.

Ugostiteljska i blagdanska ponuda raspoređene su u 10 adventskih kuća, a u sklopu programa planirani su koncerti, gastro događanja, predstave i dodatni sadržaji za djecu na klizalištu i luna parku.

Sve do 9. siječnja 2022. , uz koncert Ante Gelo benda koji se u subotu navečer nije održao zbog kiše, posjetitelje Božićnog grada u Makarskoj očekuju nastupi klape Iskon, klape Šufit, Guiliana i Diktatora, tribut večeri posvećene Oliveru Dragojeviću, Abbi, Bijelom Dugmetu…..Svoj doprinos ovogodišnjem Božićnom gradu dat će i domaće snage, a svoje nastupe su potvrdili Gradska glazba Makarska, , klapa Berulia, Roso bend, Fa Tempet i Big bend Makarska.

Organizatori su i ove godine mislili na najmlađe koje će posjetiti omiljeni klaun Šarenko i Čarobni animatori, ''Produkcija Z'' koja priprema dvije predstave, a poseban program najmlađe očekuje za blagdan sv. Nikole i sv. Luce.

Svi najavljeni programi će se održavati sukladno mjerama i odlukama Stožera civilne zaštite koje će biti na snazi u trenutku održavanja programa.

 

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.