„Vrtićevci“ čestitali gradonačelniku Dan grada

22.10.2012.

Program proslave Dana grada Makarske koji obilježavamo 24. listopada započeo je u petak svečanim otvaranjem „Međunarodnoga nogometnog turnira 'Mali Zmaj' 2012.“ i Likovnom kolonijom.
Da je atmosfera prava svečarska dokazali su nam danas „vrtićevci“ koji su osobno gradonačelniku Bebeku uručili 'mega-čestitku'.
Tri primarne skupine DV Ciciban - „Leptirići“, „Bubamare“ i „Limači“ već neko vrijeme izrađivali su posebnu čestitku za gradonačelnika s kovertom 'mega-formata' i poštanskom markicom grada te su je danas - predvođeni tetama Tončicom, Marijom, Natalijom, Milicom, Ankicom i Larom - osobno uručili gradonačelniku.

Poštovani gradonačelniče, u svom radu sjetite se nas,
sretan rođendan Grade moj!

Osim čestitke, mališani su pripremili i prigodne pjesmice. Gradonačelnik Bebek kao znak zahvale djeci i njihovim tetama uručio je prigodne poklone – knjige bajki kako bi obogatili fundus svojih vrtićkih biblioteka. Kako bi se zabilježio ovaj poseban posjet, gradonačelnik se ispred zgrade Grada Makarske slikao s „malim poštarima“.
Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.