Vijeće za prevenciju: Komunalni redari i Policija češće će obilaziti lokacije na kojima se okuplja mladež

Vijeće na prevenciju Grada Makarske na svom je 2. sastanku raspravljalo na temu postavljanja video nadzora te mogućnostima poboljšanja uvjeta u neposrednom okruženju obrazovnih ustanova. Dopredsjednik Vijeća za prevenciju i zamjenik gradonačelnika Dražen Nemčić obavijestio je nazočne da je u tijeku postavljanje video nadzora na školskoj zgradi koju koriste Srednja škola fra Andrije Kačića Miošića i Srednja strukovna škola Makarska. Dio kamera već je u funkciji, a u planu je postavljanje 32 kamere.

Na sastanku su doneseni sljedeći zaključci: 1. da će Komunalno redarstvo, u suradnji s Policijskom postajom Makarska učestalo opservirati okoliš obrazovnih ustanova i drugih lokacija na kojima se okuplja okupljanja mladeži, 2. da će Pogon za obavljanje komunalnih djelatnosti izgraditi nadstrešnicu na autobusnom stajalištu u Ulici Stjepana Ivičevića za učenike koji čekaju prijevoz za Bašku Vodu i Brela, 3. da će Pogon za obavljanje komunalnih djelatnosti osigurati sadnju raslinja ispred zgrade srednje škole.

Sastanku su uz dopredsjednika vijeća Dražena Nemčića nazočili i članovi Dino Nemčić, Stipe Žigo, Luca Ivanda, don Mislav Šaškor, Milivoj Brkušić, Sanja Puharić, Siniša Mračević, Marica Gržić, Renata Gudelj, Momir Sumić, Slavko Gudelj i Tonći Lalić.
 

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.