Veslački klub Biokovo: Sa regate u Splitu vratili se jednom zlatnom, šest srebnih i tri brončane medalje

U nedjelju 28. ožujka u Splitu je održana prva kup regata veslačkog saveza Dalmacije Memorijal „Zlatko Celent“ sa koje su se veslači makarskog VK Biokova vratili sa 10 medalja: jednom zlatnom, šest srebrnih i tri brončane medalje.

Zlato je osvojila Helena Glavina u juniorskom samcu, a srebrne su se našle oko vrata Ivana Talaje u juniorskom samcu, Roka Šarić i Antonia Sicilijanija u kadetskom dublu, Ani Erceg u kadetskom samcu, N. Čulavu, L. Lukinoviću, I. Talaji, T. Andrijaševiću, Š. Babiću, J. Čoviću, l. Glavini, M. Brkušiću i kormilaru Č. Šimiću u juniorskom osmercu, M. Brkušiću, T. Andrijaševiću, J. Čoviću i Š. Babiću u juniorskom četvercu te N. Čulavu i L. Lukinoviću u juniorskom dvojcu. Brončane su osvojili: Vita Granić i Lucija Lendić u kadetskom dvojcu, Marku Vrančiću i Stipi Ursiću u kadetskom dvojcu te Eliu Čović i Lani Strman u kadetskom dvojcu. Mladim veslačima makarskog VK Biokova koji ove godine slavi 100 godina od početka djelovanja zaslužuju velike čestitke na izborenim medaljama na regati u Splitu, a isto tako i njihov trener Luka Srzić.

 

J. K.

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.