Veleposlanik Ukrajine zahvalio za gostoljubivost za vrijeme boravka ukrajinskih vojnika i veterana u Makarskoj

- Želim izraziti svoje visoko prema Vama poštovanje te zahvaliti na svesrdnoj pomoći koju ste pružili našim vojnicima i veteranima koji su zbog vojne agresije Rusije na našu zemlju branili Ukrajinu.
Zahvaljujući Vašem doprinosu ukrajinski vojnici su boravili na prekrasnoj Jadranskoj obali Hrvatske, što je za njih bila velika radost koja je značajno ublažila nesreće koje su doživjeli.
Ne sumnjam da će boravak u Hrvatskoj i plemenita gostoljubivost hrvatskih domaćina ostati u njihovom sjećanju kao jedno od najljepših događaja u životu. Isto tako sam uvjeren da su ti branitelji zauvijek postali iskrenim prijateljima Hrvatske.
Zbog toga još jedanput želio bih zahvaliti Vama na osobnom doprinosu velikoj i velikodušnoj humanitarnoj akciji koju smo uspješno ostvarili zajedničkim naporima te izraziti nadu u dalju plodnu suradnju – stoji u pismu veleposlanika Ukrajine u Republici Hrvatskoj Oleksandra Levčenka.
 

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.