Večeras predstava „Profesionalac“

25.7.2012.


Večeras 25. srpnja 2012. u 21:00 sat na pozornici Ljetnog kina Makarska održat će se dramska predstava „Profesionalac“ Dušana Kovačevića, nastala u zajedničkoj produkciji Satiričkog kazališta „Kerempuh“ i Kazališne družine „Glumci u Zagvozdu“.
U predstavi igraju Danko Ljuština i Vedran Mlikota, a kao redatelj ovom je predstavom debitirao veliki srpski glumac Bogdan Diklić. Ulaznice po cijeni od 50 kuna mogu se kupiti u agencijama Turist Biro i Travel Zone DMC te na dan predstave na blagajni kina.
Priča je to o Luki Labanu, umirovljenom policajcu, koji nakon promjene režima gubi posao. Donedavna nepodobnom piscu, a danas uglednom uredniku izdavačke kuće Teodoru Kraju donosi opsežni roman čiji je autor sam Kraj, a da toga nije ni svjestan. Opsežni pisani materijal zapravo je rezultat dugogodišnjeg Labanova policijskog uhođenja Kraja.

Dušan Kovačević: PROFESIONALAC ili „Tužna komedija po Luki“
KAZALIŠNA DRUŽINA „GLUMCI U ZAGVOZDU“
Redatelj: Bogdan Diklić
Uloge:
Luka Laban, profesionalac - Danko Ljuština
Ja – Teodor Teja Kraj -Vedran Mlikota
Marta, sekretarica - Anica Kovačević
I jedan, sasvim normalan, Luđak - Goran Navojec/Siniša Ružić


Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.