Večeras predstava „Mjehur od sapunice“

12.7.2012.


Glumačka družina „Histrion“ večeras će na pozornici makarskog Ljetnog kina s početkom u 21,00 sat nastupiti sa predstavom „Mjehur od sapunice“, redatelja Ivana Gorana Viteza. Jednu od glavnih uloga u predstavi igra naša Makarka Iva Visković te glumci: Pero Juričić, Ankica Dobrić, Janko Popović Volarić i Ivica Pucar. Ulaznica, po cijeni od 40 kuna može se kupiti u pretprodaji u agencijama Turist Biro te Travel Zone DMC te na blagajni Ljetnog kina od 20,00 sati.

Ispod blještavila Santa Barbare, ispod Esmeraldine ljepote, ispod egzotike Šeherezade, ispod ponosa Ratkajevih, krije se okrutan svijet, svijet intriga, svijet u kojem nikada ne znate što vam donosi sutra, svijet u kojem proizvod smije trpjeti, ali proizvodnja nikada. Svijet je to snimanja telenovela. Sve što se događa junacima naše predstave može se preslikati i na našu današnju često puta virtualnu društvenu i političku zbilju. Uđite u taj svijet i otkrijte sve njegove tajne uz novu predstavu Glumačke družine Histrion - «Mjehur od sapunice». Predstava će vas nasmijati ali i zamisliti.

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.