Večeras Makarski ljetni karneval: Gradska riva bit će zatvorena za promet od 21,30 radi prolaska karnevalske povorke

I ove godine Makarani i njihovi gosti imat će prilike uživati u tradicionanom ljetnom karnevalu koji će se održati večeras na Kačićevom trgu. Budite dio najluđe i najveselije večeri u gradu, pozovite vaše prijatelje i goste i uživajte u nezaboravnoj atmosferi Makarskog ljetnog karnevala!!!
Karnevalska događanja počinju od 19 sati ispred PŠRD Arbuna gdje će se održati okupljanje i zajednička večera svih prijavljenih grupa, nakon čega će cjelokupna povorka krenuti prema rivi s krajnjim odredištem na Kačićevu trgu. Tamo će zatim biti predstavljene sve ovogodišnje grupe, kojima će biti podijeljene i prigodne zahvalnice, nakon čega u 22:15 sati započinje službeni karnevalski program uz koncert grupe ''BIG''.


Zbog održavanja Makarskog ljetnog karnevala, večeras od 21,30 sati privremeno će za promet biti zatvorena gradska riva na potezu od Plišćevca prema istoku. Očekuje se kako će privremena regulacija prometa trajati oko pola sata.

Program Makarskog ljetnog karnevala 2016.

19.00 – 21.30 sati / PŠRD „Arbun“
Okupljanje i večera karnevalskih grupa

21.30 sati / gradska riva
Polazak maškarane povorke i predstavljanje grupa na Kačićevu trgu,
pozdravni govor i podjela zahvalnica

22.15-1.00 sat / Kačićev trg
Karnevalski koncert uz grupu ''BIG'', fešta za sve maškarane grupe i goste grada
 

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.