Vatrena Arena zapalila krnju!

26.2.09.VIŠE FOTOGRAFIJA SA MASKENBALA MOŽETE VIDJETI U LINKU FOTOGALERIJA


Vesela maškarana povorka i ove je godine na pokladni utorak unijela radost i veselje na makarske ulice.
Već nešto poslije 14 sati, kada je započelo okupljanje i nakon 15 sati kada se povorka formirala, dalo se naslutiti da će ovo uistinu biti jedan veliki i lijepi karneval kakav Makarska zaslužuje. Gotovo trideset maškaranih skupina i više od 600 sudionika, od Slovenke Mojice i društva iz njene kavane, preko vila, transvestita, kauboja, mađioničara, likova iz stvarnog života, crtića ili mašte, do brišćanskog HNK-a redom su se penjali na centralnu pozornicu Svjetskog rupometnog prvenstva, smještenu u Areni Gradske rive. Tu su ih čekali voditelji komentatori Šala i Dominik. Uzavrelu atmosferu među publikom komentirala je MAna, dok je zvijezda večeri bila i ostala Zimona. Na svako traženje publike Zimona je ponovo izvodila svoj posljednji hit, pjesmu Lova.
Iako do kraja programa Zimona nije našla svog SmAntu, zadovoljna makarskom publikom najavila je ponovni dolazak u naš grad.
Pred kraj programa ostvareno je prvo i posljednje obećanje maškarane vlasti – na kraju mandata ključ Grada vratiti pozlaćen. Tako je i bilo, a preuzeo ga je Željko Kovačić, član Gradskog poglavarstva Grada Makarske.

Da Makarska ima brz i efikasan sud pokazao je slučaj suđenja krivcu za sve loše u prošloj godini. Konačnom presudom krnjo je odmah spaljen, a čitanjem ostavštine vidjelo se da je kratko vladao, jer materijlano nije bio bogat, da podrijetlom nije bio Makaranin i da je – volio žene. Međutim, ne i one njega.
Nakon gradskih ulica i Gradske rive maskenbalom se fešta preselila u hotele Biokovo i Dalmaciju.
“Incijlani odboir” za organizaciju zahvaljuje svim sudionicima povorke 13. makarskog zimskog karnevala, svim sponzorima i donatorima i svima koji su na bilo koji način “doprinijeli” održavanju makarskih maškara. Naravno, zahvale idu i pojedincima - koji svojom pomoći nisu odmogli!

  
Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.