Uspješno predstavljanje makarskog turizma u Norveškoj

15.1.09.


Na sajmu u norveškom gradu Reiseliv pod nazivom Reiseliv Norway International Meeting&Travel Fair, koji se održavao od 8. do 11. siječnja 2009., ove godine nastupili su Turistička zajednica Grada Makarske i Hoteli Makarska na zakupljenom dijelu štanda Splitsko-dalmatinske županije. Ispred Turističke zajednice turizam našeg grada predstavljao je direktor Davor Glavina, a ispred Hotela Makarska Ivo Staničić i Nikola Barišić.
Posjećenost štanda bila je dobra kao i interes posjetitelja štanda Splitsko-dalmatinske županije za Makarsku i Makarsko primorje. Na štandu od 8 m2 domaćini su posjetiteljima dijelili promidžbeni materijal i cjenike.
Sljedeće predstavljanje Makarske održat će se u njemačkom Dresdenu u razdoblju od 30. siječnja do 1. veljače. Nakon Dresdena na redu je sjam u Vilniusu u Litvi od 27. veljače do 1. ožujka. Za ovaj sajam posebno su zainteresirane privatne turističke agencije i turistički uredi općina s područja Makarskog primorja, dok će na sajamu u Lyonu ,koji će se održati od 6. do 8. ožujka, nastupiti svi uredi turističkih zajednica općina Makarskog primorja.


Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.