Uspjeh Mawashija na međunarodnom turniru u Sloveniji

12.11.08.

JURE DRLJE NAJBOLJI NA TURNIRU U KICKBOXINGU U SLOVENIJI
Preko 55 natjecatelja iz 9 zemalja nastupilo je na međunarodnom turniru u Zagorju u Sloveniji, koji se održavao 8. studenog 2008. Na turniru su nastupili i domaći borci Mawashi kluba i, naravno, opet ostvarili odlične rezultate u kategoriji kadeta do 16 godina. Osvojeno je 7 medalja od čega 2 zlatne, 3 srebrne i 2 brončane.
Kristina Ravlić nastupila je u kategoriji do 32 kg i u kategoriji do 37 kg te osvojila srebrnu medalju do 32 kg, a do 37 kg brončanu medalju.


Anđela Stanić nastupila je do 42 kg te osvojila srebrnu medalju.
U kategoriji do 32 kg nastupio je Jure Beus koji nije uspio doći do medalje. Njegov klupski kolega Jure Drlje, koji je nastupio u kategoriji do 37 kg i do 42 kg, osvojio je 2 zlatne medalje u dvije kategorije s čak 8 pobjeda, po četiri u svakoj kategoriji.
Jure Drlje je inače brončani sa Svijetskog prvenstva ove godine iz Napulja.

U kategoriji do 42 kg Jure je pobijedio u sva 4 meča i osvojio još jedno zlato. Treba napomenuti da Jure ima tek 10 godina, a ovo natjecanje je bilo do 16 godina.
Thomas Matić je u kategoriji do 47 kg s tri pobjede došao do finala i izgubio od svjetskog prvaka rezultatom 5:3 i tako osvojio srebrnu medalju. Matić je inače brončani sa Svjetskog prvenstva kao i Jure Drlje.
U kategoriji do 52 kg nastupio je Romeo Grbavac i uz dvije pobjede osvojio 3 mjesto, što je za njega odličan rezultat, jer je njegova kategorija do 47 kg.