Uskrsni doručak u Makarskoj pripremaju vrhunski kuhari gradskih hotela i restorana

Nakon dvije godine stanke, građani Makarske i turisti opet će na Uskrsni ponedjeljak imat priliku uživati u prezentaciji uskrsnog stola na gradskoj rivi kojeg pripremaju ponajbolji kuhari makarskih hotela i restorana. Domaća sirnica, uskrsna jaja, dalmatinski pršut, razni sirevi, pogače, sezonske namirnice i druge delicije dio su zajedničke priče Turističke zajednice Grada Makarske i Grada Makarske kojima se ove godine pridružila i Udruga obrtnika Makarska.

U pripremanju velikog uskrsnog stola sudjeluju hoteli Park, Sol tourism, Valamar hotel Meteor, Aminess Hotels & Campsites, Osejava, Bonaca i Palma, restorani  Kalalarga, Bura, Gastro Diva, Point, Vicenco, Il Golfo, Hops!Bear@food factory, pekara Lipo&Friško, Zrno cukra, I bake, you take by Lena Šarić, Fritule Jeti, Vinarija Grabovac i Cvjećarnica Nena.

U prezentaciji tradicionalne uskrsne ponude pomoći će i Dječji vrtić ,,Biokovsko zvonce'', Agata Ravlić, Udruga Sunce i Matica umirovljenika Makarska, a za glazbenu kulisu pobrinut će se Ružica Čović & bend.

Pridružite nam se i ove godine na velikom uskrsnom doručku u ponedjeljak, 18. travnja na Trgu 156. brigade Hrvatske vojske u 10 sati!

 

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.