Uskrsni doručak: Makaranima i gostima delicije na gradskoj rivi pripremili najbolji makarski kuhari

Danas je u organizaciji Grada Makarske,Turističke zajednice Grada Makarske i Udruženja obrtnika Makarska održan uskrsni doručak koji je na Trgu 156. brigade okupio nekoliko stotina građana i turista koji uskrsne blagdane provode u gradu pod Biokovom. Bura se ipak stišala i dopustila brojnim građanima i turistima uživanje u delicijama uskrsnog stola na otvorenom koje su ove godine pripremali najbolji kuhari iz makarskih hotela i restorana.
U pripremanju velikog uskrsnog stola sudjelovali su hoteli Park, Sol tourism, Valamar hotel Meteor, Aminess Hotels & Campsites, Osejava, Bonaca i Palma, restorani  Kalalarga, Bura, Gastro Diva, Point, Vicenco, Il Golfo, Hops!Bear@food factory, pekara Lipo&Friško, Zrno cukra, I bake, you take by Lena Šarić, Fritule Jeti, Vinarija Grabovac i Cvjećarnica Nena.
Svoj doprinos prezentaciji tradicionalne uskrsne ponude i ovog puta su dali Udruga Sunce i Matica umirovljenika Makarska, a za dodatne sadržaje ove su se godine pobrinuli Dječji vrtić ,,Biokovsko zvonce'' i Agata Ravlić koja je igrom ,,Lov na pisanice'' jednako zainteresirala i djecu i odrasle. Pak, za one najmlađe, Dječji vrtić ,,Biokovsko zvonce'' osmislio je poseban dječji kutak gdje su mališani svih uzrasta izrađivali pisanice i različite uskrsne dekoracije.
Za odličnu atmosferu, koja je mnoge natjerala da zaplešu, zaslužni su i Ružica Čović i bend koji su nakon dugo vremena Makaranima i njihovim gostima priuštili odličnu glazbu uživo na gradskoj rivi.

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.