Upoznaj svoju zemlju: Besplatna turistička tura po Makarskoj za lokalno stanovništvo u nedjelju 14. siječnja

U sklopu projekta ''Upoznaj svoju zemlju'', a u povodu Dana međunarodnog priznanja Republike Hrvatske, Turistička zajednica grada Makarske 14. siječnja za sve građane Makarske i Makarske rivijere organizira besplatnu turističku turu kroz grad Makarsku. Riječ je o akciji koju je pokrenula Zajednica društava turističkih vodiča Hrvatske uz potporu Hrvatske turističke zajednice, a kojoj se pridružila i Turistička zajednica grada Makarske. Intencija ove akcije je na drugačiji način obilježiti Dan međunarodnog priznanja Hrvatske te ukazati na važnost nacionalnog identiteta i bogate kulturne baštine. Besplatna turistička tura namijenjena je prvenstveno lokalnom stanovništvu s ciljem da upoznaju svoj grad te postanu ambasadori hrvatskog turizma, ali naravno i svim posjetiteljima i turistima.


Kao i u svim drugim gradovima koji su se pridružili akciji, početak je u 12,00 sati a polazište ispred ureda Turističke zajednice grada Makarske, Obala kralja Tomislava 16.
 

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.