Upis u srednju školu


28.6.2011.Predaja dokumenata 4. i 5. srpnja

Moguć upis u dva odjeljenja ekonomske i po jedno odjeljenje HTT-a, opće i jezične gimnazije


Upisi u Srednju školu fra Andrije Kačića Miošića počinju od 4. srpnja. Zapravo 4. i 5. srpnja u školi će zaprimati dokumente onih koji se žele upisati. Lista primljenih bit će objavljena 6. srpnja, a upisi sutradan, odnosno 7. srpnja.
Ove godine će se učenici moći upisati u jedan razred opće, jedan jezične gimnazije, zatim dva razreda ekonomske i jedan HTT-a.
Ukupno je to oko 150 učenika koliko ih planiraju upisati i u Strukovnoj školi. Broj učenika koji će upisati ove godine srednjoškolsko obrazovanje ne oscilira značajnije od prošlogodišnjih 300- tinjak učenika.
- U svakom će odjeljenju biti po 28 učenika. Minimalan broj bodova za upis u ekonomsku i HTT je 40, a odjeljenja gimnazije popune već oni s maksimalnim brojem bodova- kaže Slavko Gudelj, ravnatelj Srednje škole fra Andrije Kačića Miošića u Makarskoj.
Doznajemo također da se nakon ovih upisa planira 8. srpnja upriličiti i svečana podjela završnih svjedodžbi.Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.