Upis djece rane i predškolske dobi dosadašnjih korisnika u programe predškolskog odgoja i obrazovanja za 2022./2023.

Temeljem članka 5. Pravilnika o upisu i mjerilima upisa djece u vrtić/jaslice u Dječjem vrtiću „Biokovsko zvonce“ Makarska, Upravno vijeće Dječjeg vrtića „Biokovsko zvonce“ Makarska raspisuje natječaj za

 

 

UPIS DJECE RANE I PREDŠKOLSKE DOBI DOSADAŠNJIH KORISNIKAU PROGRAME PREDŠKOLSKOG ODGOJA I OBRAZOVANJAZA PEDAGOŠKU GODINU 2022./2023.

 

 

1. PRIJAVE ZA UPIS DJECE KOJA VEĆ KORISTE PROGRAME DJEČJEG VRTIĆA (dosadašnji korisnici)zaprimaju seod utorka, 19. travnja 2022. do ponedjeljka, 25. travnja 2022.elektronskim putem(upisi@dv-biokovskozvonce.hr)ili putem pošte (Dječji vrtić „Biokovsko zvonce“, Molizanskih Hrvata 2, 21300 Makarska, s naznakom „Upisi“, s povratnicom).

Zahtjev za upis preuzima se na internet stranici Ustanove (www.dv-biokovskozvonce.hr) od 12. travnja 2022.

 

2. Potrebna dokumentacija i vrste programa s mogućnošću trajanja boravka naznačeni su u zahtjevu za upis.

 

3. Korisnici usluga koji nastavljaju korištenje programa dužni su podnijeti zahtjev za nastavljanje korištenja programa. Zahtjev se može podnijeti i za promjenu vrste boravka ako korisnik usluga ispunjava uvjete.

 

4.Konačna lista upisane djece po skupinama bit će objavljena08. srpnja 2022. na oglasnoj ploči objekta „Ciciban“, Molizanskih Hrvata 2, Makarska i internet stranici Ustanove.

 

 

Predsjednica Upravnog vijeća:

                                                                                              Dr. Nevena Čović

 

 

 

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.