ULUPUH - natječaj za izložbe i projekte u 2013.

29.3.2012.

prijava: 11.05.2012.
organizator: ULUPUH
url: http://www.ulupuh.hr

ULUPUH raspisuje natječaj za izložbe i projekte u 2013. godini. Prijave se predaju do 11. svibnja ove godine, a prijedlozi mogu uključivati: izložbe, izdavačke projekte, edukativne projekte, međunarodne projekte u zemlji ili inozemstvu, kao i sve ostale vrste projekata (tribine, prezentacije, akcije…) koje doprinose razvoju i afirmaciji primijenjenih umjetnosti kako su obuhvaćene strukturom ULUPUH-ovih 17 sekcija.

Pravo sudjelovanja na Natječaju imaju svi autori i autorske grupe (uključujući i studente) s područja Republike Hrvatske, kao i oni koji su svojim djelovanjem vezani uz Hrvatsku. Svaki autor ili autorska grupa ima pravo prijave i sudjelovanja na Natječaju s najviše 2 (dva) prijedloga u slijedećim kategorijama:

- A) Izložba:
Prijedlog za izložbu predaje se na posebnoj prijavnici (u prilogu), s priloženom traženom dokumentacijom. U Prijavnici je potrebno zaokružiti za koji se prostor izložba prijavljuje. ULUPUH raspolaže sa dva izložbena prostora, Galerijom ULUPUH (Tkalčićeva 14, Zagreb) i Galerijom Permanenta (Preradovićeva 44, Zagreb (1. kat). Galerija ULUPUH zaprema prostor površine 106 m2. Tlocrt galerije moguće je vidjeti ovdje a fotografije unutrašnjosti ovdje. Galerija Permanenta zaprema četvrtasti prostor površine 48 m2 (fotografije unutrašnjosti ovdje).
Iznimno je moguće prijaviti izložbu i za neki drugi prostor, no pri tom je uz prijavu obavezno priložiti potvrdu voditelja tog prostora da je navedena izložba uvrštena u njihov program.

- B) Projekt (izdavački, edukativni, istraživački…):
Za prijavu prijedloga unutar ove kategorije ne postoji obrazac, već prijedlog mora sadržavati:
- podatke o predlagatelju i realizatoru/rima projekta (biografije sa kontaktima);
- naziv projekta;
- kratki opis projekta (max 800 znakova, opširniji opis po potrebi priložiti);
- cilj projekta;
- faze realizacije projekta;
- troškovnik.
Sve prijavljene prijedloge pregledat će i odabrati Umjetnički savjet ULUPUH-a. O rezultatima žiriranja kandidati će biti obaviješteni do sredine lipnja ove godine.

Prijave se primaju do 11. svibnja ove godine, u Galeriji ULUPUH u Tkalčićevoj 14 u Zagrebu, radnim danom od 10 d 17 sati te subotom od 10 do 13 sati.

Za sve dodatne informacije moguće se obratiti voditeljici galerije Maši Štrbac, telefonom na: 01/ 4813 746, ili e-mailom na adresu: galerija-ulupuh@zg.t-com.hr

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.