Udruga „Šapama od srca“: Edukativno predavanje za vlasnika pasa 24. travnja u 18 sati

Udruga „Šapama od srca'“ Makarska i Klub sportskih pasa Split organiziraju predavanje za vlasnike pasa koje će u Vatrogasnom domu u Makarskoj, 24. travnja s početkom u 18 sati održati Ana Bakašun, vlasnica licence Hrvatskog kinološkog saveza. Teme koje će se obraditi su psihologija pasa i procesi učenja – kako psi doživljavaju i uče svijet oko sebe, zatim odnos skrbnik (vodič) i pas – najčešće greške vodiča, kako taj odnos poboljšati i što su nepoželjna ponašanja i kako ih riješiti.
- Ovo druženje je osmišljeno s ciljem objašnjavanja načina na koji psi doživljavaju svijet oko sebe i ljudske postupke. Zbog čega psi rade to što rade i kako možemo na to utjecati? Vjerujem da ste do sada naučili da nije bitno je li pas veliki ili mali, čistokrvni ili mješanac, crni ili žuti... Pas je pas i svi psi govore istim jezikom, samo ga mi, ljudi, jako rijetko naučimo pravilno razumjeti. A da bismo mogli tražiti nešto od naših pasa ili mijenjati njihova ponašanja, najprije ih je potrebno razumjeti, pa tek onda možemo ispravno odrediti što želimo od njih i na koji način to željeno možemo ostvariti – naglasila je Ana Bakašun.

Broj polaznika je ograničen. Svi zainteresirani svoje mjesto mogu rezervirati putem e-maila: sapama.od.srca@gmail.com ili pozivom na mobitel: 091 588 9376.
Ulaz je besplatan.
 

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.