U subotu Zelena čistka: Sudjelujte u najvećoj ekološkoj akciji

Gradsko društvo Crvenog križa Makarska poziva sve javne ustanove, udruge, tvrtke, klubove i sve fizičke osobe, građane Makarske da se odazovu Zelenoj čistki, najvećoj ekološkoj akciji u Hrvatskoj.
Već četvrtu godinu zaredom, Makarska je jedan od uspješnijih gradova po broju volontera i rezultatima akcije, a cilj nam je isto ostvariti i ove godine, ističu u makarskom Crvenom križu.
Gradsko društvo Crvenog križa Makarska je koordinator je akcije koja će se održati 25. travnja, u subotu, od 8 do 11 sati.
Čistit će se na tri lokacije:
1. Poluotok Sveti Petar, kod Arbuna
2. Rt Osejava, kod Parka fra Jure Radića (Citrus)
3. Volicija (kod raskrižja), lokacija za poslovne subjekte – tvrtke
Organizator će osigurati uključivanje Makarskog komunalca radi odvoza sakupljenog otpada na odlagalište otpada, kao i nabavu potrebnog ručnog alata i opreme za sudionike akcije – lopate, grablje, rukavice, vreće za smeće i sl.
Po završetku akcije za sve sudionike biti će osiguran prigodan ručak i završno druženje.
-Posebno molimo organizacije civilnog društva; udruge, klubove, društva da se sa svojim mnogobrojnim članstvom odazovu i da zajedno pokažemo brigu za čišći, ljepši i zdraviji okoliš. Dođi i budi dio globalnog pokreta za ljepši grad u kojem živimo!- poručuje koordinator akcije Gloryan Grabner.
 
Prijaviti se može na sljedeće kontakte:
Crveni križ Makarska: 612-258 od 8 do 12 sati, besplatni info telefon GCOM-a 08000112,
e-mail gradjanska.makarska@gmail.com
 

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.