U subotu 19. sjednica Gradskog vijeća

Nova 19. sjednica Gradskog vijeća Grada Makarske održat će se u subotu 20. veljače u gradskoj vijećnici s početkom u 9,00 sati.
Uz prijedlog zapisnika sa prošle 18. sjednice Gradskog vijeća, vijećnici će, među ostalim, raspravljati i o izvješću gradonačelnika za razdoblje od 1. srpnja do 31. prosinca 2015.godine.
Na dnevnom redu naći se i nekoliko točaka vezanih za Prostorni plan Grada Makarske: odluka o donošenju odluke o dopuni Prostornog plana uređenja Grada Makarske radi usklađenja sa Zakonom o prostornom uređenju, odluka o izmjeni i dopuni Odluke o izradi izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Makarske i odluka o izmjeni i dopuni odluke o izradi izmjena i dopuna UPU-a ugostiteljsko turističke zone Makarska – Zapad 1.
Raspravljat će se i o odluci o radnom vremenu ugostiteljskih objekata na području grada Makarske te odluci o rasporedu sredstava političkim strankama iz proračuna Grada Makarske u 2016.godini.
Na dnevnom redu je i zaključak o poništenju Javnog poziva za predlaganje kandidata za članove Savjeta mladih Grada Makarske i njihovih zamjenika te objava novog Javnog poziva za predlaganje istih.
U vijećničkim klupama naći će se i zaključci o davanju prethodne suglasnosti na Statut Osnovne škole oca Petra Perice, Statut Osnovne škole Stjepana Ivičevića, odluku o izmjenama i dopunama Statuta Glazbene škole Makarska te na I. Izmjenu Statuta Gradske galerije Antun Gojak.
Vijećnici će raspravljati i o odluci o korištenju nenamjenskih prihoda neiskorištenih u 2015.godini (Pekarska ulica) te izviješću o korištenju proračunske pričuve za razdoblje 01.01.-31.12.2015. godine.

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.