U ponedjeljak 2. sjednica Gradskog vijeća Grada Makarske

Za 31. srpnja(ponedjeljak) sazvana je 2. sjednica Gradskog vijeća Makarske koja će se održati u gradskoj vijećnici s početkom u 10,00 sati.
Uz zapisnik s konstituirajuće sjednice održane 23. lipnja 2017, na dnevom redu prve radne sjednice novog saziva Gradskog vijeća naći će se i prijedlozi odluka o izmjenama i dopunama Poslovnika o radu Gradskog vijeća, o izgledu gradske vijećnice i predmetima koji se mogu postavljati u istoj te o izboru članova Vijeća mjesnih odbora.
Vijećnici će raspravljati o prijedlozima za otkup zemljišta za dio puta u Ulici Ivana Gorana Kovačića( od društva Hoteli Makarska) te davanju suglasnosti za davanje Izjave o preuzimanju poslovnih udjela, te za potpis i potvrdu Odluke o povećanju temeljnog kapitala, Odluke o izmjeni Društvenog ugovora i potpunog teksta Društvenog ugovora društva VODOVOD d.o.o.
Na sljedećoj sjednici Gradskog vijeća glasovat će se i o prijedlogu rješenja o razrješenju i imenovanju članova Vijeća za davanje koncesijskog odobrenja na pomorskom dobru na području grada Makarske te o imenovanju sljedećih odbora: Odbora za prigovor i pritužbe, Odbora za međugradsku suradnju, Odbora za nazive ulica i trgova, Odbora za priznanja, Odbora za financije i proračun, Odbora za gospodarske aktivnosti i Međustranačkog vijeća.
Nakon imenovanja novih članova radnih tijela Gradskog vijeća raspravljat će se i o prijedlogu Statuta Gradske knjižnice Makarska.
Gradski vijećnici dobit će na uvid i izvješće gradonačelnika o provedbi plana gospodarenja otpadom grada Makarske za 2016., izvješće o izvršenju programa gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture za 2016. te izvješće o izvršenju programa održavanja komunalne infrastrukture za 2016.
 

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.