U hotelu Biokovo 9. ožujka: Informativna radionica „Mogućnosti korištenja bespovratnih sredstava za turističke projekte i projekte energetske obnove obiteljskih kuća“

JU Makarska razvojna agencija MARA, u suradnji sa Turističkom zajednicom grada Makarske i Gradom Makarska organizira informativnu radionicu „Mogućnosti korištenja bespovratnih sredstava za turističke projekte i projekte energetske obnove obiteljskih kuća'' koja će se održati u petak 9. ožujka 2018., u hotelu Biokovo, s početkom u 11,00 sati.

Cilj radionice je informiranje građana i poduzetnika o mogućnostima i uvjetima korištenja bespovratnih sredstava za turističke projekte, projekte podizanja turističke kvalitete smještajnih kapaciteta privatnih iznajmljivača, projekte energetske obnove obiteljskih kuća; a temeljem objavljenih javnih poziva Splitsko-dalmatinske županije i Ministarstva turizma. Polaznici radionice će iz prve ruke dobiti informacije o uvjetima i načinima prijave na predmetne programe. Anita Aranza, ispred županijskog UO za turizam i pomorstvo govorit će o Programu podizanja kvalitete turističke ponude na području SDŽ, Damir Čarić ispred županijskog UO za gospodarstvo i EU fondove o Programu sustavnog gospodarenja energijom na području SDŽ, a o ostalim programima potpore koje provodi Splitsko-dalmatinska županija govorit će Anđelko Katavić, pročelnik UO-a za gospodarstvo, EU fondove i poljoprivredu.
Nakon uvodne riječi zamjenika gradonačelnika Dražena Nemčića i direktorice Turističke zajednice Hloverke Novak Srzić, ravnateljica JU Makarska razvojna agencija MARA Lidija Vukadin Vranješ predstavit će Program Konkurentnost turističkog gospodarstva, kojeg je raspisalo Ministarstvo turizma, a korisnici su obrti, zadruge i trgovačka društva.


Svi zainteresirani prijavnicu mogu pronaći na poveznici mara-makarska.hr/vazni-akti/
 

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.