U četvrtak u Makarskoj 'Poslovni uzlet': Panel rasprava s makarskim poduzetnicima, intervju s ministrom rada i mirovinskog sustava Mirandom Mrsićem

Grad Makarska će 22. listopada po prvi put biti domaćin projekta Poslovnog dnevnika 'Poslovni uzlet' čiji je suorganizator Ministarstvo poduzetništva i obrta, a pokrovitelj Ured predsjednice RH.
Manifestacija započinje u četvrtak u 9,30 sati u hotelu Park gdje se očekuje i dolazak direktora Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Svena Mullera koji bi trebao održati izlaganje na temu Energetska učinkovitost i benefiti za malo poduzetništvo. Tijekom panel rasprave, koju će voditi glavni urednik Poslovnog dnevnika Mislav Šimatović, govorit će Miljenko Pivac( MI Braća Pivac, hoteli Miramare i Biokovo), Petra Mravičić (Tip Extreme), Jelena Erceg( Herbae Dalmatiae), Svjetlana Sofić( Arta Larga by Gastro Diva), Dario Antunović( MaFest) i Jagoda Martić (Grad Makarska). Nakon toga slijedi intervju „1 na 1“ koji će glavni urednik Poslovnog dnevnika voditi s Mirandom Mrsićem, ministrom rada i mirovinskog sustava.
U sklopu edukativnog programa polaznici će imati priliku čuti kako iskoristiti EU fondove i osnažiti proizvodnju i turizam u Dalmaciji; o povoljnim sredstvima za ulaganje u turističke kapacitete; kako unaprijediti poslovanje obiteljskog smještaja; kako napisati dobar projektni prijedlog i kako ostvariti sufinanciranje EU fondova; sve o EU sredstvima za ruralni razvoj; kako povoljno oglašavati turističke kapacitete na Googleu i Facebooku te četiri pravila za motiviranog i uspješnog poduzetnika.
Osnovna ideja projekta je promicanje malog i srednjeg poduzetništva te omogućavanje alata za još bolji uspjeh. Tijekom 2014. unutar ovog programa educiralo se više od 7000 malih i srednjih poduzetnika, a u 2015. godini edukacije su se nastavile u brojnim gradovima u Hrvatskoj.
 

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.