U četvrtak 8. sjednica Gradskog vijeća

Sljedeća 8. sjednica Gradskog vijeća Grada Makarske održat će se  u četvrtak 14. travnja  s početkom u 9.00 sati. Sjednica će se održati elektroničkim putem preko ZOOM platforme.

Uz zapisnik sa 7. sjednice Gradskog vijeća održane 18. veljače 2022., na dnevnom redu će se naći odluka o postavljanju oznaka, uređaja i urbane opreme na području kulturno povijesne cjeline grada Makarske, izmjene i dopune odluke o javnom redu i miru, izmjene i dopune odluke o komunalnom doprinosu te odluka o kriterijima, mjerilima i načinu financiranja decentraliziranih funkcija osnovnog školstva Grada Makarske u 2022.

Vijećnici će raspravljati i o davanju suglasnosti na odluku o izmjenama i dopunama Statuta Osnovne škole Stjepana Ivičevića Makarska, davanju suglasnosti na odluku o izmjenama i dopunama Statuta Osnovne škole oca Petra Perice Makarska, o prihvaćanju Izvješća o radu Javne ustanove Makarska razvojna agencija -MARA za 2021. te davanju suglasnosti na Godišnje izvješće o radu Dječjeg vrtića „Biokovsko zvonce“ Makarska za pedagošku godinu 2020/2021. i Godišnje financijsko izvješće za 2021. godinu Dječjeg vrtića „Biokovsko zvonce“.

Materijal za sjednicu dostupan je službenoj internet stranici www.makarska.hr.

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.