Turistički sajam u Bratislavi - Interes za Makarsku rivijeru postoji

28.01.10.


Piše i snimio: Darko ŠutićTijekom proteklog vikenda održan je tradicionalni 16.međunarodni turistički sajam u glavnom gradu Slovačke pod imenom”Incheba Expo Bratislava” na kojem su, na prostoru od 34.500 m2, izlagali 768 sudionika iz 31 države. Predstavljene su različite turističke destinacije i ponuda, kako onih tijekom jeseni i zime, tako i onih iz razdoblja proljeća i ljeta poput Lijepe naše. Iako pravih prezentatora sa većine područja Makarske rivijere nije ni bilo, naši predstavnici na sajmu iz TZ RH, potrudili su se upoznati zainteresirane posjetitelje sa prirodnim ljepotama naših krajeva uzduž obale, otoka i šire te podijeliti veći broj različitih promidžbenih materijala.
Recesija i globalna kriza se i na ovom četverodnevnom sajmu osjetila kako po broju posjetitelja tako i samih izlagača.Ostaje za nadati se da nova turistička sezona 2010. neće podbaciti jer o njoj ovisi mnogo toga. Zadovoljstvo bi bilo i rezultatima iz prošle 2009. godine. Sajam u Bratislavi je protekao u raznolikoj ponudi, uz glazbu i pjesmu sa više strana svijeta pa i onih egzotičnih destinacija poput Egipta i Tunisa.

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.