Turistička zajednica i Grad Makarska: Drugo masovno cijepljenje protiv COVID-a 19 za turističke djelatnike 12. lipnja u Gradskoj sportskoj dvorani

Turistička zajednica Grad Makarska u suradnji s Nastavnim Zavodom za javno zdravstvo Splitsko – dalmatinske županije, pozivaju sve turističke djelatnike koji su primili prvu dozu cjepiva 15. svibnja 2021. na cijepljenje drugom dozom u subotu, 12. lipnja 2021., u vremenu od 8:30 do 13:00 po satima kako su bili naručeni i prvi put, odnosno svi koji su prvi put bili cijepljeni u vremenu od 13:00-16:00 sati mole se da dođu na termin u 12:00 sati.

Turistički djelatnici koji se nisu cijepili, a žele se cijepiti također mogu doći u subotu, 12. lipnja 2021., u Gradsku sportsku dvoranu, uz prethodnu prijavu kako bi bili pravovremeno raspoređeni.
 

Svi koji se cijepe prvi put, trebaju se prijaviti putem mailacijepise@makarska-info.hr. Za drugu dozu cijepljenja prijava nije potrebna.

Svi koji će se cijepiti 2.dozom, sa sobom uz ZDRAVSTVENU OSOBNU ISKAZNICU trebaju ponijeti i POTVRDU O CIJEPLJENJU, a oni koji se cijepe prvi put trebaju ponijeti ZDRAVSTVENU OSOBNU ISKAZNICU.

 

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.