Traži se najbolja torta makarana 2012!

28.5.2012.

Kako bi i ovaj (sedmi po redu!) izbor najbolje torte makarane protekao u „slatkom“ duhu natjecanja, gastronomije i tradicije, pozivaju se svi poznavatelji recepture za izradu makarske slastice, da se prijave na natjecanje.
Stručni žiri će i ove godine donijeti odluke o najboljima, a natjecatelje koji osvoje prva tri mjesta očekuju vrijedne nagrade, i to: za 1. mjesto u protuvrijednosti 1.500,00 kuna, 2. mjesto 1.000,00 kuna, te 3.mjesto 500,00 kuna.
Prijavljenim natjecateljima pripada i poklon-bon za nabavku namirnica potrebnih za pripremanje torte makarane, a isti će moći koristiti u supermarketu 'Apfel'.
Prijave se mogu izvršiti u Odjelu za društvene djelatnosti Grada Makarske (soba broj 5 zgrade Grada), a sve dodatne informacije možete dobiti na broj telefona 608 434.

Dan torte makarane biti će održan 10. lipnja 2012. (NEDJELJA) na terasi makarskog hotela Park, s početkom u 19 sati. Uz samo natjecanje planiran je i kulturno - zabavni program, u sklopu kojeg će biti predstavljeni svi radovi pristigli na natječaja za vizualni identitet torte makarane.

Organizator Dana torte makarane je Grad Makarske, a pokrovitelj Turistička zajednica grada Makarske.Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.