Tradicionalna Noć Kalalarge u četvrtak 30. kolovoza

Tradicionalna manifestacija „Noć Kalalarge“ koju u sklopu Makarskog kulturnog ljeta organiziraju Grad Makarska i Turistička zajednica grada Makarske održat će se u četvrtak, 28. kolovoza s početkom u 20.30 sati.

U sklopu programa nastupit će Gradska glazba Makarska, klapa Srdela, Zbor umirovljenica Marineta, Gradski zbor Makarska, FA Tempet i klapa Tramuntana, prošlogodišnji pobjednik Festivala klapa uz mandoline i gitare.

Duž cijele Kalalarge predstavit će se veliki broj izlagača s bogatom ponudom autohtonih proizvoda i rukotvorina, a neće nedostajati ni dobre spize za koju će se i ove godine pobrinuti članovi Košarkaškog kluba Amfora. U sklopu tradicionalne izložbe fotografija u organizaciji udruge ''Foton'' posjetitelji će ove godine moći uživati u ''Ribljim krajolicima''Tončija Čorića.

Noć Kalalarge u Makarskoj se održava od 1994. godine. Cilj organizatora je bogatom kulturno-zabavnom i gastronomskom ponudom vratiti duh stare Makarske. Noć Kalalarge proteklih je godina postala jedna omiljenih manifestacija kako turista tako i domaćih.

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.