Svi javni sanitarni čvorovi dostupni 24 sata dnevno

Od jučer 27. srpnja i javni wc kraj centralnog gradskog trga radi 24 sata dnevno pa će tako svi javni sanitarni čvorovi na području grada Makarske u ljetnoj sezoni biti non stop dostupni građanima i turistima. Osim navedenog, Grad Makarska ima još 3 javna wc-a, a svi se nalaze na gradskoj plaži gdje je u ljetnim mjesecima najveća fluktuacija ljudi: jedan se nalazi iza PŠRD-a Arbun, drugi na Peškeri a treći kraj hotela Dalmacija. Upravo je prekratko radno vrijeme jedinog javnog wc-u u staroj gradskoj jezgri bila jedna od najčešće spominjanih primjedbi turista koji su posjećivali zabavna i kulturna događanja u centru grada, ali i brojnih građana Makarske.

Novim ustrojem upravljanje javnim sanitarnim čvorovima više neće biti u nadležnosti Pogona za obavljanje komunalnih djelatnosti već Makarskog komunalca d.o.o.

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.