Svečano otvoreni 23. Dani vrtića ''Biokovsko zvonce'': Do kraja tjedna svakog dana od 17 sati program u dvorani Arte

Uz svečani program i podizanje zastave u ponedjeljak su na Kačićevu trgu pred brojnim ‘malim i velikim’ posjetiteljima službeno otvoreni ovogodišnji. 23. po redu Dani vrtića ‘Biokovsko zvonce’. Dok će većina programa u idućim danima biti održana u prostoru dvorane Arte, otvaranje manifestacije okupilo je na središnjem gradskom trgu i po lijepom vremenu nekoliko stotina posjetitelja, kojima se na samom uvodu obratila ravnateljica DV ‘Biokovsko zvonce’ Anela Židić. –
Posebno zahvaljujem svojim kolegicama odgojiteljicama kao i cijelom stručnom timu vrtića koji kontinuirano rade na osnaživanju djece i jačanju njihovog samopouzdanja što rezultira smanjenjem ili potpunim odsustvom treme u ovako zahtjevnim situacijama kao što je javni nastup ispred publike. Dani vrtića važan su tjedan za naše najmlađe jer su to dani kada oni imaju priliku pokazati što se sve radi u vrtiću, te što su sposobni svladati i naučiti kroz razne poticaje i igru koje im svakodnevno pripremaju njihovi partneri i suigrači koje djeca od milja zovu svojim ‘tetama’ – kazala je između ostalog ravnateljica DV ‘Biokovsko zvonce’. Dane vrtića službeno je otvorio gradonačelnik Jure Brkan, koji je poručio djeci kako Makarska ovih dana postaje njihova pozornica, na kojoj će upravo oni svima nama odraslima moći pokazati što su naučili svakodnevnim boravkom u vrtiću. Naravno, kao i svake godine glavne su zvijezde programa bila upravo djeca, a tijekom otvaranja građani su imali priliku vidjeti nekoliko glazbenih ili plesnih točaka – tako je za vrijeme podizanja zastave izvedena himna vrtića ‘Biokovsko zvonce’ koju su otpjevali najmlađi iz DV ‘Ciciban’ uz stručno vodstvo prof. Ljerke Kovačević, dok je nešto kasnije predškolska grupa rasplesala posjetitelje na Kačićevu trgu uz rock ‘n roll glazbu i koreografiju, koju je osmislila voditeljica integriranog sportskog programa Biokovskog zvonca Marija Židić. Dani vrtića ‘Biokovsko zvonce’ nastavljaju se svakog dana ovog tjedna i to u prostoru dvorane Arte svakog dana od 17 sati.

O.Franić

24.04. (utorak)

17.00 sati / DANI VRTIĆA / PREDSTAVLJANJE VRTIĆA ZVONČICA / ORGANIZATOR: DJEČJI VRTIĆ BIOKOVSKO ZVONCE

18.00 sati / PREDSTAVLJANJE VRTIĆA CICIBAN / ORGANIZATOR: DJEČJI VRTIĆ BIOKOVSKO ZVONCE

25.04. (srijeda)

17.00 sati / DANI VRTIĆA / PREDSTAVLJANJE DJEČJEG VRTIĆA RADOST / ORGANIZATOR: DJEČJI VRTIĆ BIOKOVSKO ZVONCE

26.04. (četvrtak)

17.00 sati / DANI VRTIĆA / PREDSTAVLJANJE VRTIĆA MASLAČAK / ORGANIZATOR: DJEČJI VRTIĆ BIOKOVSKO ZVONCE

18.00 sati / PREDSTAVLJANJE VRTIĆA PČELICA / ORGANIZATOR: DJEČJI VRTIĆ BIOKOVSKO ZVONCE

27.04. (petak)

17.00 sati / DANI VRTIĆA / PREDSTAVLJANJE VRTIĆA GRDELIN / ORGANIZATOR: DJEČJI VRTIĆ BIOKOVSKO ZVONCE

18.00 sati / PREDSTAVLJANJE VRTIĆA VRAPČIĆ / ORGANIZATOR: DJEČJI VRTIĆ BIOKOVSKO ZVONCE

19.00 sati / ZATVARANJE DANA VRTIĆA / MINI DISCO / ORGANIZATOR: DJEČJI VRTIĆ BIOKOVSKO ZVONCE

28.4. (subota)

18 sati /DJEČJA PREDSTAVA / STONOGA GOGA / GKM SPLIT /
 

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.