Sutra zasjeda Stožer za zaštitu i spašavanje

8.2.2012.

S obzirom na nepovoljnu vremensku prognozu koja se za Makarsku predviđa u petak i subotu, sutra 9. veljače 2012. sazvan je sastanak Stožera za zaštitu i spašavanje u proširenom sazivu. Na čelu tog Stožera je zamjenik gradonačelnika Ivan Ivanda koji poziva građane da u slučaju potrebe očiste snijeg ispred ulaza u svoje kuće i zgrade, a što su, naime, obvezni i prema Odluci o komunalnom redu gdje stoji da su dužni održavati privatne površine u urednom stanju, a sankcija u slučaju kršenja te odluke iznosi do 2.000,00 kuna.
Grad Makarska, kao i sve gradske službe bit će u pripravnosti za sve eventualne vremenske nepogode.
Na sastanak su pozvani: Pogon za obavljanje komunalnih djelatnosti, Makarski komunalac, Hitna pomoć, Policija, Komunalno redarstvo, Crveni križ, Gradski centar za obavješćivanje 'Osejava', Dobrovoljno vatrogasno društvo, Županijske ceste, Vodovod, Turistička zajednica, makarski HGSS, kao i građevinska poduzeća, a sve u cilju što bolje pripreme na ekstremne vremenske uvjete koji se prognoziraju.
O odlukama Stožera za zaštitu i spašavanje odmah nakon zasjedanja informirat ćemo javnost.

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.