SUTRA – Veliki zimski karneval

11.2013.


Sutra – Veliki zimski karneval

Veliko finale MaŠkara 2013. - Veliki zimski karneval održat će se sutra 12. veljače 2013. Karnevalska povorka kreće u 15,30 sati ispred trgovine Tommy, preko gradske rive, sve do zgrade Grada Makarske gdje će se održati sredinji dio programa: predstavljanje grupa, čitanje testamenta i paljenje „Krnje“.
U ovogodišnjem karnevalu sudjelovat će 25 (za sada prijavljenih) skupina – preko 600 sudionika, za koje su organizatori (Grad Makarska i Turistička zajednica grada) pripremili večeru i ludi provod uz Duo Big u hotelu Biokovo. Stoga, ukoliko se niste prijavili – još nije kasno!
Prijave se mogu izvršiti do kraja dana u Turističkoj zajednici Makarska – Obala kralja Tomislava 16, na broj telefona: 021/612-002 ili na 098/265-679. Potrebni podaci za prijavu: naziv skupine, kontakt osoba, telefon, tema te pjesma za predstavljanje.
Organizator poziva sve sudionike da se pripreme i u slučaju kiše, što znači – ponesite kišobrane, jer MaŠkare 2013. i u slučaju lošega vremena NE ODUSTAJU od programa! Osim u slučaju jake kiše-pljuska, kada će se program održati u hotelu Biokovo (obavijesti o ovome pratite preko naše web stranice (www.makarska.hr i Radio Makarska rivijera).


REGULACIJA PROMETA
Gradska riva (Obala kralja Tomislava) bit će zatvorena za promet (od Splitske banke) od 12,00 sati, dok će se Ulica kralja Zvonimira (od Tommyja) zatvoriti za promet od 15,00 sati.Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.