Stipe Žigo – pomoćnik načelnika za temeljnu policiju

12.4.2012.

Prioritet u radu projekti Vijeća za prevenciju

Gradsko vijeće za prevenciju Grada Makarske osnovano je 1. veljače 2008.godine, te je odmah po osnivanju zavidnom brzinom u Makarskoj realiziralo niz projekata od iznimne važnosti za grad. Makarsko vijeće za prevenciju po svojim idejama, projektima, koordiniranim radom Policije, Grada i ostalih članova ubrzo je postalo jedno od vodećih vijeća za prevenciju kojima su se kasnije vodili i veći gradovi u Hrvatskoj. Međutim, kako je krenulo, tako je i stalo 2010., s obzirom da odlaskom pomoćnika načelnika Policijske postaje Makarska za temeljnu policiju (u njegovu resoru je i rad Vijeća za prevenciju) dvije godine to mjesto je bilo upražnjeno, a time je stao i rad Vijeća.
Prošli tjedan za novog pomoćnika načelnika za temeljnu policiju PP Makarska imenovan je Stipe Žigo, koji je 11. travnja održao sastanak sa svojim suradnicima kod gradonačelnika Marka Ožića Bebeka. Prema riječima Stipe Žige, prioritet u njegovu radu bit će ponovno okupljanje članova Vijeća za prevenciju kao i predlaganje novih projekata u cilju povećanja sigurnosti u gradu i prevencije štetnog ponašanja. Sastanak Vijeća tako je zakazan već za 20. travnja.

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.