SPORTski INplus: Okrugli stol i Završna konferencija danas u hotelu Biokovo

Danas će se u hotelu Biokovo održati okrugli stol i završna konferencija u sklopu projekta "SPORTski INplus" - projekta inkluzije djece s teškoćama u razvoju u redovne sportske aktivnosti Grada Makarske. Na okruglom stolu i završnoj konferenciji, koji je organiziran u skladu s epidemiološkim mjerama, sudjelovat će projektni tim, treneri i projektni partneri. Početak je u 12 sati.


Nositelj projekta je Zajednica sportskih udruga Grada Makarske, a partneri Grad Makarska, Udruga osoba s invaliditetom Sunce i osnovne škole Stjepana Ivičevića i oca Petra Perice. Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.384.089,51 kn, a udio financiranja iznosi 100%. Projekt je prijavljen u okviru javnog poziva „Uključivanje djece i mladih u riziku od socijalne isključenosti te osoba s invaliditetom i djece s teškoćama u zajednicu kroz šport“ koji se financira iz Europskog socijalnog fonda.

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.