Splitsko-dalmatinska županija na sajmu Eko-etno hrvatska

22.8.2011.

Međunarodni sajam proizvoda i usluga ruralnih područja EKO ETNO HRVATSKA EUROPA TOUR, najveći je i najposjećeniji sajam ove vrste na hrvatskoj sajmišnoj sceni!
Ovogodišnji sajam održat će se od 26. do 30. listopada 2011. u iznimno atraktivnom prostoru novog poslovno-trgovačkog centra Green Gold u Zagrebu, središtu poslovnih zbivanja hrvatske metropole.
EKO ETNO HRVATSKA ove se godine održava po deveti put, dok se EKO ETNO EUROPA i EKO ETNO TOUR održavaju po treći puta. Ovako kompleksna manifestacija izuzetan je spoj tradicije, baštine, ruralnog bogatstva uopće i ruralnog turizma u Hrvatskoj.
Generalni pokrovitelj sajma EKO ETNO HRVATSKA EUROPA TOUR je predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović, a pokrovitelji su nam resorna ministarstva i Grad Zagreb.


Splitsko-dalmatinska županija i Poduzetnički centar iz Sinja organiziraju predstavljanje naše županije na ovogodišnjem sajmu. Pozivaju sve subjekte koji žele predstaviti proizvode i usluge ruralnih područja u raznim granama eko-etno proizvodnje malog gospodarstva i kućne radinosti te prezentirati kulturno-povijesne i športske mogućnosti.
Zainteresirani mali proizvođači i udruge u športu i kulturi koji bi željeli sudjelovati na ovoj manifestaciji dodatne podatke mogu dobiti kod gđe. Ines Brkić na tel.400-190 ili kod gđe. Ane Barać na mobitel 0917356526.