Skupi, složi, savjesno odloži!: Akcija čišćenja zaseoka Makar 27. lipnja u 9 sati

Pozivamo sve institucije, udruge i građane da se odazovu ekološkoj akciji čišćenja zaseoka Makar koja će se održati u subotu 27. lipnja 2020. godine od 9 do 12 sati.Okupljanje je u 8,30 sati ispred crkve sv.Ivana Krstitelja, a organizatori će za sve sudionike osigurati potrebnu opremu i ručak za koji će se pobrinuti Lovačka udruga Biokovo.

Akcija čišćenja dio je edukativne kampanje Skupi, složi, savjesno odloži!koju Grad Makarska u suradnji sa Makarskim komunalcem d.o.o.kontinuirano provodi već šest godina. Prošle godine za provedbu programa izborazno-informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom prvi put su osigurana i bespovratna sredstva iz EU fondova i to u iznosu od 370.000,00 kuna.

Cilj predstojeće akcije je podizanje svijesti građana i aktivnog uključivanja u rješavanje problema vezanih uz očuvanje okoliša.

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.