ŠKMER-ova besplatna edukacija za chefove i ugostitelje makarskog područja u susret turističkoj sezoni

Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija pozivaju chefove i djelatnike ugostiteljskih objekata u Makarskoj na besplatnu edukaciju 9. lipnja pod nazivom “Chefovi & vrhunske tehnike: Novi trendovi u kreiranju atraktivnih jela na bazi tradicionalnih delicija iz mora!”. Dvosatni edukativni program uz kušanje delicija počinje u 10 sati u hotelu Miramare, a cilj je unaprijediti ponudu i poslovanje u turističkoj sezoni, a posebice predstaviti ideje i tehnike na temelju kojih će se ugostiteljska ponuda učiniti poželjnijom.

– Ciljevi radionice su i kreirati posebne ponude i autorska jela na korijenima tradicije te učiniti područje Makarske rivijere prepoznatljivom turističkom destinacijom iznimne gastronomske ponude. Tom prilikom predstavit ćemo dostupne visokokvalitetne namirnice, “ready to cook” i druga inovativna rješenja za uspješnije poslovne i rezultate” – najavio je chef Željko Neven Bremec, glavni edukator ŠKMER Kuharske Akademije.

Radionica se organizira uz potporu Grada Makarske i tvrtke Centaurus, vlasnika lanca trgovina Gastro ribarnica Brač, koja će kao partner projekta osigurati “Sve iz mora!” za radionicu.

Kako je broj mjesta ograničen, molimo zainteresirane da se prijavite i osiguraju svoje mjesto pozivom (može i SMS-om) na 099 3198 961 ili mailom na: info@skmer.hr.

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.