Sharebox Makarska: Proljetno izdanje 10. i 11. lipnja

Pozivamo vas na 2. izdanje Sharebox Makarska – najzabavnijeg buvljaka u gradu  koji će se održati 10. i 11. lipnja u dvorištu dvorane Arte (Stara srednja škola), u organizaciji Savjetovališta Lanterna, a uz podršku Grada Makarske.

Iz Savjetovališta Lanterna najavljuju da druženje počinje u petak 10. lipnja od 17,00 sati, a završava u subotu u 14,00 sati. Osim sajma rabljenih stvari, na kojem će se moći kupiti neki novi/stari vintage komad, knjiga ili igračka, ovaj put bit će i Art&Craft kutak s lokalnim umjetnicima koji će prodavati svoje proizvode.

U petak u 10,00 sati Tina Divić će u sklopu projekta ,,More zdravlja’’ održati kreativnu art terapiju. Sudjelovanje je besplatno, a prijave obavezne (na e-mail adresu rintintina.d@gmail.com )

Još jedna od novosti je kutak za razmjenu sadnica gdje možete donijeti biljku koje imate previše a kući se vratiti s novom. Mogu biti u teglicama, sadnice ili reznice, a jedino je važno da ste spremni odvojiti se od njih. S obzirom na iskustvo s božićnog Sharebox Makarska, očekujemo veliku posjećenost i dobru zabavu, a bit će i iznenađenja. Samo mali hint – u petak nećete biti žedni a u subotu gladni, a moći ćete i zaplesati malo, obećavaju iz Lanterne.

Ukoliko želite sudjelovati, svoj Sharebox možete preuzeti u prostorijama Lanterne svakog radnog dana od 8,00 do 13,00 sati te nakon što ga napunite stvarima koje vam više ne trebaju, donijeti u petak kroz jutro u dvorište dvorane Arte.

Za kraj, pozivamo sve one koji se svojim volonterskim angažmanom žele prikjljućiti na bilo koji način da nam se jave na savjetovalistelanterna@gmail.com ili na Instagram stranicu Sharebox-a. Vidimo se, poručuju iz Savjetovališta Lanterna.

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.