RJEŠENJE O ISPRAVKU RJEŠENJA O ODREĐIVANJU BIRAČKIH MJESTA


REPUBLIKA HRVATSKA
SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA
GRADSKO IZBORNO POVJERENSTVO
GRADA MAKARSKE
Broj: GIP-MA- 16/09
Makarska, 18. prosinca 2009. godine


Na temelju članka 5., 23. i 25. st. 3. Zakona o izboru predsjednika Republike Hrvatske ("Narodne novine" broj 22/92, 42/92 – ispr., 71/97,69/04 i 99/04 –ispr. – dalje: Zakon) Gradsko izborno povjerenstvo grada Makarske donosi


R J E Š E N J E
O ISPRAVKU RJEŠENJA O ODREĐIVANJU
BIRAČKIH MJESTA


Ispravlja se rješenje o određivanju biračkih mjesta Gradskog izbornog povjerenstva grada Makarske broj: GIP MA -05/09 od 14. prosinca 2009. godine, i to za biračko mjesto broj 1. na način da isto pravilno glasi:


1.) biračko mjesto broj 1( 010001): Dječji vrtić – Lička 1
koje obuhvaća birače s prebivalištem na sljedećim adresama: Baranjska, Bračka, Cvjetna, Hvarska, Imotska, Istarska, Lička, Maslinarska, Pod trećim mostom, Put cvitačke, Put kulice, Put požara, Slavonska i Splitska (svi parni i neparni brojevi), Ante Starčevića od broja 59 do 133 neparni, Alberta Fortisa, Dmine Papalića, Hercega Stjepana i Ivana Gorana Kovačića (parni i neparni brojevi), Kralja Petra Krešimira IV. od broja 39 do 59 (neparni) i od kbr. 72 do 128 (parni), Kotromanića, Makarskih iseljenika, Svetog Florijana i Vinogradarska (parni i neparni brojevi), Vukovarska od broja 33 do 125 i kbr. 139 do 141 (neparni), Zadarska, Zagrebačka, Đakovačka (parni i neparni).

- na navedenom biračkom mjestu, uz birače koji glasuju na tom biračkom mjestu prema mjestu prebivališta u Republici Hrvatskoj, mogu glasovati birači – državljani Republike Hrvatske koji imaju prebivalište u inozemstvu, koji borave ili će se na dan izbora zateći u Republici Hrvatskoj, a obavili su prethodnu registraciju za glasovanje u Republici Hrvatskoj u određenom gradu ili općini.

U odnosu na ostala biračka mjesta rješenje ostaje neizmijenjeno.

PREDSJEDNIK

Marijana Visković


Više o izborima možete naći na službenim internet stranicama državnog izbornog povjerenstva Republike Hrvatske: www.izbori.hr

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.