Rezultati razredbenog postupka

7.7.2011.

Ovim putem obavještavamo pristupnike koji su položili razredbeni postupak 4. srpnja 2011. u Makarskoj, da će se upis na studij obaviti u rujnu, o čemu će pravovremeno biti obaviješteni. Jesenski razredbeni postupak održat će se također u rujnu.
Pristupnici koji su odabrali smjer za koji još nije sigurno da li će se otvarati u ovoj akademskoj godini te radi toga nisu pristupili razredbenom ispitu, također će u rujnu biti obaviješteni o broju kandidata za pojedini smjer i otvaranju istoga.
Nastava 1. semestra za sve studijske smjerove održat će se u Makarskoj predvidivo krajem mjeseca siječnja ili početkom veljače 2012. godine.
Visina školarine u zajedničkim semestrima 1., 3, i 5. za sve polaznike studija iznosi 5.400,00 kuna plus 150,00 kuna indeks i troškovi upisa, a za sve ostale specijalističke semestre studija visina školarine utvrdit će se naknadno, ovisno o broju polaznika upisanih u pojedini semestar, specifičnostima pojedinog studija i mjestu održavanja nastave. U predviđenoj školarini sadržana je i naknada za knjige i udžbenike koje će polaznici studija dobiti naknadno za sve predmete općih programskih osnova.

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.