Ragbi klub Makarska Rivijera i Ragbi klub Olomouc: Odigrana prijateljska utakmica i dogovorena suradnja na EU projektima

Ragbi klub Makarska rivijera proteklog je vikenda boravio u gradu Olomoucu, inače gradu prijatelju Grada Makarske, u povodu održavanja ragbi festivala kojeg organizira tamošnji ragbi klub. Makarani na festivalu nisu sudjelovali kao natjecatelji, već je u sklopu festivala odigrana prijateljska utakmica
U-16 skupina Ragbi kluba Makarska rivijera i Ragbi kluba Olomouc. Ovoga puta Olomouc je bio bolji, a kako nam je potvrdio voditelj škole ragbija Makarska rivijera Stjepan Muhtić, uzvratni posjet u Makarskoj već je dogovoren. Bila je ovo prilika za druženje, razgledavanje grada ali i dogovore o zajedničkoj suradnji na prijavi projekata za EU fondove te razmjenu iskustava vezanih za rad sa djecom.

 

-U Olomouc smo stigli u petak u jutarnjim satima. Nakon laganog treninga i malog odmora,  poslijepodne je iskorišteno za razgledavanje središta grada i zajedničko fotografiranje. U subotu smo pogledali festival mini ragbija na kojemu je nastupilo 12 ekipa iz cijele Češke za uzraste do 12 godina. Treba istaknuti i nastup našeg Lea Lalića koji je nastupio za momčad Olomouca do 10 godina. Nakon toga, uslijedila je prijateljska utakmica između U-16 ekipe Makarske rivijere i momčadi Olomouca. Po završetku U-16 utakmice ugostili su nas u njihovim klupskim  prostorijama gdje smo se uz domjenak družili sa njihovim igračima, trenerima, sportskim direktorom i predsjednikom kluba. Kapetan momčadi Roko Mihaljević uručio je  prigodne poklone domaćinu i zahvalio se na gostoprimstvu, ispričao nam Muhtić dodavši kako je nedjelja protekla u team buildingu, šetnji i šopingu nakon čega se krenulo prema Makarskoj.

 

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.