Radovi na istočnom kraku Zadarske ulice: 630 metara nove prometnice koja čini dio prometnog prstena oko zapadnog dijela grada

Radovi na istočnom kraku Zadarske ulice nastavak su realizacije velikog infrastrukturnog projekta prometnog prstena oko zapadnog dijela čija ukupna vrijednost prelazi 18 milijuna kuna. Prsten čine zapadni krak Zadarske ulice (350 metara) i Stari velikobrdski put (400 metara) te istočni krak Zadarske ulica(630 metara) sa križanjem kod zgrada POS-a. Riječ je o najvećoj investiciji u prometnu infrastrukturu u Makarskoj od Domovinskog rata.

Za istočni krak Zadarske ulice Grad Makarska otkupio je zemljište u vrijednosti 2,7 milijuna kuna, a vrijednost radova uključujući PDV  je gotovo 6,5 milijuna kuna. Radovi su počeli prije mjesec dana, a trebali bi biti gotovi do svibnja ove godine. Paralelno sa radovima u Zadarskoj, u tijeku su i radovi na uređenju križanja s državnom cestom D-8 kod zgrada POS-a.

Realizacijom ovog projekta i izgradnjom prometnog prstena  oko zapadnog dijela grada bit će omogućena bolja i brža komunikacija Zelenke i Velikog Brda sa centrom grada.

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.